بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی هتاکی مزدوران و عمال استکبار جهانی در توهین به ساحت مقدس قرآن کریم و سوزاندن آن در کشور سوئد، کانون بسیج اساتید دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در بیانیه‌ای این اقدام مذبوحانه را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اِنَّ القرآن ظاهرهُ اَنیق و باطنهُ عَمیق لاتفنى عجائبهُ و لا تنقضى غَرائِبهُ و لاتکشفُ الظُّلماتُ اِلاّبِه؛ براستى قرآن ظاهرش زیباست و باطنش عمیق، عجایبش پایان ندارد، اسرار نهفته آن پایان نمى‌پذیرد و تاریکى‌هاى جهل جز به­وسیله آن رفع نخواهد شد.

قرآن کتاب تفکر، عدالت، تربیت و هدایت تمامی انسانها و سند پرافتخار قانون اساسی است و حفاظت ازآن بر مسلمانان واجب است. متاسفانه یک بارِ دیگر شاهد هتک حرمت مدعیان دروغین حقوق بشر غربی هستیم که براحتی حقوق مسلمانان را نادیده گرفته و با آتش زدن این کتاب شریف، خباثت و توحش خود را در قالب آزادی بیان نشان دادند. هتک حرمت به ساحت مقدس سراج منیر، قرآن کریم، دل وجدان‌های بیدار و انسان‌های هوشیار و آزاده‌ جهان را جریحه‌دار و پرخون کرد.

در این زمانه‌، اقدامات گاه و بی‌گاه لشکریان جهل و تعصب در هتک حرمت به ساحت شریف نیّر اعظم (صلوات الله علیه و آله) و سند جاوید رسالت او، حبل‌الله المتین، نشانه‌ای روشن از کینه‌ عمیق و بغض فروخفته‌‌ای است که نتیجه‌ای جز پراکندگی هر چه فزون‌تر عطر ‌روح‌بخش فرهنگ توحیدی در جهان نخواهد داشت و البته وعده پروردگار، حق است: "نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ"

اهانت به قرآن مجید، این معیار اخلاق، خوبی‌ها و فضایل، اهانت به همه‌ ارزش‌های انسانی و اخلاقی و همه‌ انبیاء عظام (ع) و انسان‌های پاک است. این اهانت برنامه‌ریزی شده موازی با برنامه‌ اسلام‌هراسی و ارائه‌ چهره‌ غیرواقعی از اسلام رحمانی است و چنین اقدامات موهن و سبک‌سرانه‌ای، از ضعف منطق و فقر فکری آنان در مقابل مکتب قرآن و عصبانیت گردانندگان و حامیان از موج گرایش به اسلام و رحمت‌للعالمین حکایت دارد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن محکومیت اقدام نفرت‌انگیز و موهن علیه قرآن کریم که کتاب مقدس میلیون ها مسلمان و محترم برای میلیاردها انسان دیگر است، انزجار خود را از این اقدام وحشیانه و اهانت­های دولتمردان نابخرد غرب به کتاب مقدس میلیون­ها مسلمان، توسط عنصر نژادپرست سوئدی اعلام می­دارد و از مجامع بین‌المللی و حقوقی درخواست محکومیت این عمل زشت وخشونت آمیز را دارد. اگرچه کوته­فکران غربی این اقدامات را در راستای اسلام هراسی انجام می دهند، اما اطمینان داریم این حرکات ددمنشانه برعکس اهداف شومِ آن­ها موجب حساسیت و کنجکاوی حق­طلبانِ جهان نسبت به اسلام و متن این کتاب مقدس خواهد شد و باعث گسترش و ترویج فرهنگ قرآن کریم در بین تمام آزادی­خواهان عالم خواهد شد.

به طور قطع به یقین اهانت­های ننگین ذره­ای از ارادتِ عدالت­خواهان عالم را از قرآن و اسلام ناب محمدی کم نخواهد کرد بلکه آنها را در جهت شناخت جبهه حق مصمم و متحد می­گرداند تا برای رسیدن به تمدنِ نوین جهان اسلام به سوی ظهور بیشتر تلاش کنند. والسلام علی من اتبع الهدی

کانون بسیج اساتید دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل