حضور رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در اجلاسیه رؤسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور، در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، 20 و 21 شهریورماه 1402 برگزار شد.

در این اجلاس که با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سایر رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور نیز در این اجلاس دو روزه شرکت داشتند و درباره مسائل مختلف در زمینه آغاز سال تحصیلی تبادل نظر کردند و همچنین پنل‌های تخصصی با موضوعات مختلف آموزش، پژوهش، فرهنگی و دانشجویایی با حضور مسئولان آموزش عالی برگزار شد.

معاونان وزیر و برخی از مسئولان کشوری نظیر رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، رئیس مرکز حقوقی و امور مجلس وزارت علوم نیز سخنرانی کردند.

محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست روسای دانشگاه‌ها، گفت: ما خوب می‌دانیم نیازها بسیار زیاد است و امکانات هم بسیار محدود، وقتی انسان با یک خانواده بزرگی روبرو می‌شود که نیازهایش زیاد و امکانش حداقل باشد و بتواند این سیستم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مدیریت کند، کار شایسته‌ای انجام داده و ما همیشه قدردان عملکرد روسای دانشگاهها هستیم.

وی افزود: باید یادمان نرود که این نظام راحت به دست نیامده و ثمره خون هزاران شهید و جانباز است و در حال حاضر هم رزمندگان، سپاهیان، ارتشیان و نیروهای مسلح در کشور امنیت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای ما تامین می‌کنند و برای امنیتی که امروز داریم هزاران شهید داده‌ایم و همیشه قدردان خانواده شهدا هستیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: هر کسی که نتیجه رفتار، گفتار و کردارش باعث ناامیدی جوانان شود، یقینا عاقبت‌ بخیر نمی‌شود چون این نظام و انقلاب ثمره خون هزاران شهید است و آنها صادقانه دفاع کردند اما یک سری سیاسیون هستند که به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که گفتار و کردارشان باعث ناامیدی جوانان می‌شود و جوانان فکر می‌کنند که کشور برای آنها مناسب نیست. در حال حاضر که ما قدرت داریم باید با رفتار، گفتار و کردارمان به‌گونه‌ای برخورد کنیم که هویت‌بخشی داشته باشیم.

زلفی گل افزود: روسای دانشگاه‌ها از ظرفیت جهش تولید دانش بنیان استفاده کنند و همچنین طرح قانون جوانی جمعیت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیز مطالعه کنند که این قانون ظرفیت‌های خوبی دارد و سند دانشگاه اسلامی نیز در همه زمینه ها راهکارهای مهمی دارد.

وی اضافه کرد: دانشگاهها برای آغاز سال تحصیلی جدید برای دانشجویان جدیدالورود برنامه‌های ویژه‌ای تدارک ببینند و برای  حضور خانواده‌های دانشجویان برنامه ریزی کنند، روسا در فرِآیند ثبت نام حضور داشته باشند؛ همچنین در مواقع ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کتابچه‌ آشنایی با جایگاه علمی و فرهنگی دانشگاه را در اختیار دانشجو قرار دهند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید مسائل رفاهی و معیشتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای یاوران علمی در نظر بگیرند و اقلام غیر نقدی به کارکنان بدهند .

زلفی گل افزود: دانشگاه‌ها باید بورس صنعت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جدی بگیرند و به بهره‌وری در آموزش عالی نیز توجه ویژه داشته باشند.

وزیر علوم به روسای دانشگاه ها توصیه کرد: ارتباطات خود را با امامان جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شهردار و استاندار همچنین با صنایع مختلف نفت، گاز، پتروشیمی و غیره تقویت کنید.

وی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان از مسؤولان خواستند در دانشگاه ها حضور یابند و از روسای دانشگاهها خواستند زمینه حضور مسؤولان را در دانشگاه ها فراهم کنند.

زلفی گل اظهار داشت: حضور بیشتر مسئولان در دانشگاهها و جلسات پرسش و پاسخ دانشجویی در ارزیابی فرهنگی دانشگاهها ملاک است.

وزیر علوم به روسای دانشگاهها تاکید کرد: هر فصل یک جلسه پرسش و پاسخ عمومی  برگزار  و در خوابگاه و  سالن غداخوری دانشجویان حضور مستمر داشته باشید.