دو عضو هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمره پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا 2023 قرار گرفتند

28 آبان 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، اسامی دانشمندان یک درصد دنیا در پایگاه علم سنجی WOS، ESI سال 2023 اعلام شد که نام دکتر بهرام قربانی و دکتر هادی رضا زاده، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در بین 983 پژوهشگر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

دکتر مجتبی رنجبر معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تبریک به دکتر قربانی و دکتر رضازاده و خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بیان داشت: طبق گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)، حوزه های کلان پژوهشی فروانی پژوهشگران در حوزه های پزشکی و سلامت 33 درصد، چند رشته ای 23 درصد، مهندسی 20.5 درصد، علوم پایه 12 درصد، کشاورزی و محیط زیست 10 درصد و علوم انسانی و اجتماعی 1.7 درصد است.

در ادامه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، پژوهشگران پراستناد برتر علمی را مهمترین عامل رشد و توسعه نظام‌ های علمی دانست و گفت: پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان در 22 حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌­های اساسی علم (ESI) فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد جهان در سال 2023 را استخراج و پایش نمودند که در سال 1402، 938 پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران شناسایی شده ­اند که آمار پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر کشور روند رو به رشدی داشته است.

متن پیام تبریک دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بدین شرح است:

دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل گرچه دانشگاهی نوپا محسوب می‌شود اما با پیمودن پله‌های ترقی و افتخارآفرینی‌های متعدد نشان داده که مسیر خود را در رشد و تعالی به خوبی انتخاب کرده است.

قرار گرفتن نام دکتر بهرام قربانی و دکتر هادی رضازاده عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی فناوری های نوین برای چهارمین و دومین سال پیاپی در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان مهر تائیدی بر جایگاه و سرآمدی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و اعضای هیأت علمی آن است.
بنده امیدوارم این افتخار مقدمه‌ای بر درخشش در سایر ابعاد ملی و بین‌المللی باشد و بدون شک با برنامه‌ریزی، تلاش و همت همگی در آینده نیز شاهد دستاوردهای جدیدی در بین همکارانمان خواهیم بود.

این موفقیت را خدمت این دو همکار محترم هیأت علمی، دانشگاهیان و مردم فضیلت پرور شهرستان آمل تبریک می‌گویم و امیدوارم در سایه هم‌فکری و همدلی و پشتکار همه همکاران روز به روز شاهد دستیابی به اهداف و رسالت‌های دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل باشیم.

رییس دانشگاه