23 خرداد 1402
دیدار رییس دانشگاه با فرماندار ویژه شهرستان آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر  اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه فناوری‌های نوین آمل به همراه هیات همراه با حضور در محل فرمانداری شهرستان آمل با دکتر زارعی سرپرست فرماندار ویژه شهرستان آمل در خصوص برنامه های دانشگاه  دیدار نمودند.

دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن عرض تبریک انتصاب دکتر زارعی به سمت سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل بیان داشت: با تاکید بر نقش دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه از نقش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در این راستا سخن گفته و با اشاره به پتانسیل بالا و توانمندیهای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، از تعامل و همکاری ادارات شهرستان آمل با دانشگاه در هم افزایی علمی، فرهنگی، صنعتی شهرستان و بویژه هم افزایی در حل علمیِ مسائلِ شهرستان استقبال می نماییم.

وی در ادامه از برنامه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه گفت: امروز دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان متولی آموزش های مهارتی در سطح آموزش و صنعت کشور توانسته با شناسایی نیاز های بازار کار و همچنین آموزش های مهارتی سهم بسزایی را در جهت توسعه اشتغال و حمایت از کسب و کار های کوچک ایفا نماید.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پایان صحبت های خود به مسائل توسعه دانشگاه اشاره نمود و اظهار داشت: با کمک فرماندار جدید شهرستان آمل بتوانیم دانشگاه را توسعه داده و نقش پر رنگی نسبت به گذشته در سرآمدی شهرستان آمل ایفا نماییم و همچنین از جناب اقای دکتر زارعی دعوت میکنم که در اولین فرصت ممکن بازدید میدانی از ساخمان مرکزی و پردیس دانشگاه داشته باشند.

در ادامه دکتر زارعی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه بیان داشت: در بحث علم و دانش همه مدیران باید پای کار باشند و ازظرفیت شهرستان باید در این رابطه با جذب دانشجو از سراسر کشور و حتی کشورهای همسایه استفاده نمود.

دکتر زارعی سرپرست فرماندار ویژه شهرستان آمل نیز در این دیدار گفت: وجود بدنه‌ی علمی و تخصصی قوی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را نقطه قوتی برای شهرستان قلمداد، و بهره گیری از پتانسیل های موجود در مباحث تحقیقاتی و عملیاتیِ این دانشگاه را در رفع مشکلات و مسائل شهرستان الزامی دانسته و خواستار ارتباط، تعامل و همکاری هرچه بیشتر دانشگاه با شهرستان شد.

وی افزود: با توجه با حضور مدیران کارآمد همچون دکتر حاجی زاده مقدم که از نخبگان یک درصد جهانی می باشند می توان گام‌های مثبتی در بحث دانش و علم آموزی شهرستان آمل برداشت.