دیدار سرپرست دانشگاه به همراه مدیریت فرهنگی با خانواده شهید رضا حاجی زاده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل جناب آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم به همراه مدیریت فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر هادی رضازاده به نمایندگی از جامعه دانشگاهی با خانواده شهید رضا حاجی زاده دیدار کردند.

دکتر حاجی زاده مقدم در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، گفت:

دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران برای مسئولان یک افتخار و فرصتی مغتنم و موجب تجدید روحیه برای خدمت به ملت است.

سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند. خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند.

شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده در تاریخ 10 شهریور 1366 در شهر آمل به دنیا آمد؛ شهید حاجی زاده در سالی به دنیا آمده‌اند که بهترین بندگان خدا در کربلای 5 خون داده بودند و او نیز همان راهی را رفت که بهترین فرزندان حضرت روح الله چراغ هدایتش بودند.

این شهید بزرگوار از شهدای لشکر عملیاتی 25 کربلا به همراه 12 تن دیگر از یارانش در روز 17 اردیبهشت‌ماه سال 1395 در خان‌طومان سوریه به شهادت رسید که پیکرش در 21مهر 1399 به وطن بازگشت و در 24 مهر1399 تشیع شد.

در این دیدار که دکتر رضازاده مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز حضور داشت، لوح تقدیر وهدیه‌ایی به رسم یادبود از سوی دکتر حاجی زاده مقدم به خانواده معظم این ‏شهید تقدیم شد‎.‎