سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرا رسیدن سوم خرداد سالروز آزدسازی خرمشهر را تبریک گفت.

03 خرداد 1401

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرارسیدن سوم خرداد سالروز آزدسازی خرمشهر را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی، متن پیام تبریک دکتر اکبر حاجی زاده مقدم بدین شرح است:

گرچه کارون باشد از ما تشنه تر بر آب عشق        همچو خرمشهر جاری آب دارد تاب عشق

جاودان خرم بمان، ای شهر نام آور که رفت          بر فلک آوازه ی زخم تو، از مضراب عشق

امام خمینی (ره): خرمشهر را خدا آزاد کرد.

سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر در عملیات پیروزمندانه بیت المقدس، نمادی غرورانگیز و به یادماندنی از مقاومت، ایثار و پیروزی ملت همیشه در صحنه ایران در دفاع از مرز و بوم و کیان ایران اسلامی است.
حماسه آزادسازی «خرمشهر» یکی از رویداد‌های مهم تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران است که با مدد الهی و صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به وقوع پیوست که عظمت آن برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند. بی تردید سالروز حماسه ی فتح خرمشهر، فرصت مغتنمی است، برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند پایداری ملت ایران، به ویژه در شرایط کنونی که دشمن علیه ایران اسلامی آرایش جنگی گرفته و با تهاجم در عرصه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی درصدد تحمیل اراده ی شیطانی خود برآمده است و به فرموده ی رهبر جمهوری اسلامی:  خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، بلکه در یک میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است و ما وظیفه داریم، این تاریخ را با عزتش محفوظ نگاه داریم .
امید که جامعه‌‌ی علمی و دانشگاهی کشور، با شناخت مسائل و مشکلات پیش روی جامعه و به کارگیری روش های مناسب علمی، در توسعه‌ی همه جانبه و پایدار کشور همت گمارند و زمینه های احیای تمدن عظیم ایرانی اسلامی و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی را با ایجاد فرهنگ مقاومت و اقتصاد دانش بنیان فراهم آورند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یوم الله سوم خرداد، یاد و خاطره ی شهیدان والامقام و حماسه ساز فتح خرمشهر را گرامی می دارم و توفیق روزافزون همه ی ملت ایران را در پاسداری از آموزه های این حماسه ی بزرگ و حفظ آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و شهدای عزیز از پروردگار متعال خواستارم.

امید که در بسط و گسترش اسلام ناب محمدی (ص) و تحقق آرمان ها و آموزه های دینی، اخلاقی بیش از پیش موفق و سربلند باشیم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل