مراسم شهادت حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی در نمازخانه سازمان مرکزی برگزار گردید.

14 دی 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم شهادت حضرت فاطمه(س) و دومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی بعد از نماز ظهر و عصر با سخنرانی استاد سید هاشم حسنی و با مداحی حاج مصطفی رضازاده با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و تعدادی از دانشجویان در نماز خانه دانشگاه برگزار گردید.

سید هاشم حسنی در سخنان خود فرمودند: پیامبر اکرم(ص) برای مردم از روابط اجتماعی و تعاملات با یکدیگر سخن میگفت و برای محراب و منبر حافظی تعیین کرد و آن نمادی دارد ک آن خانهِ ی حضرت زهرا(س) است که وجود نازنین حضرت فاطمه(س) ستون خیمه آل الله است که اگر این ستون حذف می شد به طور کلی قیام پیامبر فرو می ریخت.
 حضرت علی(ع) می فرمود که نگاه فاطمه(س) کاشف غم بود و به طور کلی خانه حضرت زهرا(س) نگهبان محراب و منبر است که این آیین پیامبر(ص) است و فرمودند سردار عزیز ما شهید حاج قاسم سلیمانی هم سخن از حفظ حرم و نظام جمهوری اسلامی ایران می گفتند که برای حفاظت از آن نباید خیمه ولایت را رها کنیم که همین ولایت پذیری یکی از خصوصیات برجسته آن شهید بزرگوار بود.

در ادامه جناب آقای مصطفی رضازاده چند دقیقه ای را برای حضار روضه و مداحی کردند.