11 خرداد 1401

نشست روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه تبریز

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد:

همه دانشگاه‌ها مکلفند در چارچوب اسناد بالادستی کشور و اولویت‌های پنج‌گانه وزارت علوم، برنامه راهبردی تدوین کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در روز دوشنبه 9 خرداد 1401 در نشست روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تبریز و با حضور رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گفت: برنامه راهبردی در سه بخش اهداف کوتاه، میان‌مدت و بلندمدت تهیه شود و اولویت‌های پنچ‌گانه وزارت علوم در میان اهداف کوتاه‌مدت دنبال شود.

وزیر علوم اهداف مرجعیت علمی، آموزش و پژوهش هدفمند، شاگرد، فناور و نوآور پروری، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری و تولید ثروت و سرمایه از دانش را اولویت‌های پنچ‌گانه وزارت علوم اعلام کرد که باید توسط روسای دانشگاه‌ها اجرایی شود.

دکتر زلفی‌گل اسناد بالادستی کشور مانند نقشه جامع علمی کشور، بیانیه گام دوم انقلاب، سند چشم‌انداز بیست ساله و به‌ویژه سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها را چارچوب اصلی برنامه راهبردی دانشگاه‌ها اعلام کرد و گفت: اجرای سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها قولی بوده که به نمایندگان مجلس شورای اسلامی داده شده است و باید توسط دانشگاه ها اجرا شود.

مقام عالی وزارت علوم با اشاره به افتخار مقام معظم رهبری به دست‌آوردهای دانشگاه‌ها، خطاب به روسای مراکز دانشگاهی گفت: برای رفع دغدغه ایشان در زمینه تقویت هویت دانشجویان، افزایش خود باوری و امید، تلاش و برنامه‌ریزی کنید.

یادآور می‌شود: در این نشست که از روز دوشنبه 9 خرداد 1401 آغاز و تا روز چهارشنبه 11 خرداد ادامه خواهد داشت، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز حضور دارد.