پیام تبریک رییس دانشگاه، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت

02 خرداد 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با صدور پیامی، ولادت با سعادت «حضرت معصومه(س)» و «روز گرامیداشت مقام دختر» و آغاز «دهه کرامت» را به اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی، بویژه «دانشجویان دختر، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل» تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر حاجی زاده مقدم به شرح زیر است:

میلاد بزرگ بانوی شیعیان و اختر فروزان آسمان اهل بیت (ع)، حضرت فاطمه معصومه (س)، بهانه‌ای برای گرامیداشت مقام دختران پاک و محجوب ایران زمین است و چه نامگذاری زیبایی است روز تکریم دختران، همان‌هایی که در دین مبین اسلام نگاه ویژه‌ای به آن‌ها وجود دارد.

نامگذاری این روز بزرگ به عنوان روز ملی دختر، فرصت مناسبی برای شناخت بیش از پیش شخصیت این بانوی مطهر و همچنین ترویج ابعاد وجودی آن حضرت در میان دختران و بانوان جامعه اسلامی است.

اینجانب فرارسیدن ولادت باسعادت مظهر قداست، عصمت، کرامت، جود و سخا، حیا و مهربانی، حضرت معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت را به همه دختران این مرز و بوم به ویژه دانشجویان، استادان و یاوران علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و از ایزد متعال توفیق معرفت اهل بیت و بهره مندی از سیره و روش زندگانی این بانوی بزرگ را خواستارم.

رییس دانشگاه