16 تیر 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت عید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را به جامعه دانشگاهی و رهروان مولای متقیان حضرت مولی الموحدین امام علی (ع) تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

باسمه تعالی

"مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ"

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر، روز بشریت و روز پاسداشت انسان کامل است.

غدیرتداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است. غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است. غدیر عید عدالت و رهبری است. عید انسانیت وکمال است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت و تبریک عید سعیدغدیرخم، سالروز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجدید میثاق با ولایت و امامت را صمیمانه به عموم مسلمین به ویژه جامعه دانشگاهی کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به ولایت مولی ‌الموحدین حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام محسوب فرماید.

رییس دانشگاه