پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم در پیامی با تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، از فعالان این عرصه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام صادر شده به شرح زیر است:

به نام خدا

27 اردیبهشت ماه که در تقویم به نام روز ارتباطات و روابط عمومی نامگذاری شده، فرصت مناسبی برای قدردانی از فعالان این عرصه است.
روابط عمومی تلفیقی از اخلاق، علم و هنر است که در دنیای ارتباطات امروز، به عنوان پل ارتباطی بین جامعه و سازمان، نقشی حیاتی و اثرگذار در راستای پیشبرد اهداف و برنامه‌ها و افزایش رضایت‌مندی مردم ایفا می‌کند.
در عصر امروز که عصر رسانه‌ها نامیده می‌شود و عموم مردم با اخبار و داده‌های فراوانی مواجه هستند، بی شک بهره‌گرفتن از ابزارهای نوین اطلاع‌رسانی در جهت انتشار اخبار درست، دقیق و به موقع می‌تواند در اعتلای آگاهی‌های عمومی برای زندگی سالم‌تر در راستای تحقق شاخص‌های سلامت جامعه موثر باشد.
هرچند اطلاع‌رسانی، یکی از مهمترین وظایف و فعالیت‌های روابط عمومی‌ها به شمار می‌رود، اما تلاش‌های فعالان این حوزه فقط در همین حیطه نیست و در عرصه‌های گوناگون و مرتبط با اهداف سازمانی نیز کوششی خستگی ناپذیر دارند.

اینجانب با تبریک فرارسیدن این روز و قدردانی از فعالان عرصه روابط عمومی دانشگاه، از خداوند متعال، سلامتی و توفیق خدمت صادقانه آنها را مسئلت دارم.

دکتراکبر حاجی زاده مقدم