پیام تسلیت رئیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین امل درپی درگذشت استاد فرهیخته حسن انوشه

24 فروردین 1399

رئیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین امل با تسلیت درگذشت استاد حسن انوشه؛ چهره فرهنگی ماندگار کشور، تاکید کرد: بی تردید نام این استاد ممتاز فرهیخته دانشگاه‌های ایران در میان بزرگان علم و دانش این مرز و بوم جاودانه خواهد ماند. به گزارش روابط،عمومی دانشگاه تخصصی فناورین های نوین امل، متن پیام تسلیت دکتر داود دومیری گنجی به این شرح است: انا لله و انا الیه راجعون درگذشت فاضل ارجمند استاد حسن انوشه سرپرست گروه نویسندگان دانشنامه ادب فارسی،از چهره های فرهنگی ماندگار کشور وجهان که عمرخود را در حوزه ایران شناسی وتاریخ و زبان وادب فارسی صرف کرد، موجب تاثر و تالم خاطر گردید. این استادبرجسته دانشگاه‌های ایران که از خانواده متدین و اهل علم شهرستان بابل بود، بیش از نیم قرن از عمر خود را صرف تدریس و ترجمه ونگارش تاریخ ایران نمود و در عرصه فرهنگ وادب فارسی وتربیت مورخان نیز کارنامه ماندگاری از خود بر جا گذاشت و بی تردید نامش در میان بزرگان علم و دانش این مرز و بوم جاودانه خواهد ماند. اینجانب با تکریم از یک عمر خدمات ارزشمند این شخصیت علمی و فرهنگی، این ضایعه را به جامعه علمی و فرهنگی جهان کشور،، و مردم گرانقدر شهرستان بابل و به ویژه خانواده محترم ایشان تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت و مغفرت الهی و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.

داود دومیری گنجی رئیس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین امل