19 مرداد 1401
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورا حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حاجی زاده مقدم به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورا حسنی پیامی صادر نمودند که به شرح زیر می‌باشد:

محرم آغاز فصل دلدادگی و روز های بزرگی است که سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در صحرای کربلا با نثار خون خود درخت دین را احیا نمود تا این حقیقت همیشه جاودان درسی برای تمام تاریخ شود، محرم یادآور ارزشهایی چون ایثار، شهامت و فداکاری است و بزرگترین ارزشهای اسلامی و بشری چون وفاداری، صبر، دلیری و عزم راسخ را تداعی می کند.

امام حسین علیه السلام پس از رشادت ها و ایثارگری‌های فراوان در این ماه به مقام اعظم شهادت نایل گردید و برای همیشه با حماسه آفرینی تاریخی در دل مسلمانان و شیعیان ماندگار شد.

اینجانب، فرارسیدن ایام تاسوعا وعاشورای حسینی را که یادآور شعار بلند هیهات من الذله و سردادن ندای آزادی از سوی حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان است، به عموم ملت ایران و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض می نمایم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل