پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه در پیامی هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفتند، پیام بدین شرح می‌باشد:

هفته دولت تداعی‌کننده فداکاری‌ها و از خودگذشتگی های فرزندان پاک نهاد این نظام و یادآور روزهای پرشور خدمتگزاری شهیدان عظیم الشان رجایی و باهنر است.

هفته‌ی دولت که نمادی است از وحدت مردم و دولت اسلامی؛ فرصت مغتنمی‌ست برای بازخوانی نقش و وظایف دولت‌‌مردان و قدردانی از همه‌ی کارکنان خدوم کشور که در بخش‌های مختلف، متواضعانه برای کسب رضای پروردگار و خدمت‌رسانی به مردم فعالیت می‌کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت و روز کارمند را به همه دولت مردان و کارمندان خدوم و متعهد و بویژه یاوران علمی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تا رسیدن به جایگاه رفیع علمی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل