نحوه از سرگیری فعالیت های آموزشی دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401

22 فروردین 1401
 نحوه از سرگیری فعالیت های آموزشی دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401

ضمن آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات همکاران عزیز و دانشجویان گرامی در ماه مبارک رمضان، پیرو تصمیم ستاد ملی کرونا و دستور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به شرح زیر می‌باشد:

الف- بر اساس اطلاعیه شماره 2 مورخ 10 فروردین 1401،کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه، از تاریخ 20 فروردین 1401 به صورت حضوری برگزار میگردد.

ب- کلیه فعالیتهای آموزشی در مقاطع کارشناسی و کاردانی به صورت مرحله‌ای و پلکانی به شرح ذیل برگزار خواهد شد:

• طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای اسکان، از تاریخ 1401/1/27 کلیه کلاس‌های دروس دانشجویان ورودی‌های سال 1397 و ماقبل آن (به جز دروس عمومی) به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
  • برای کلیه دانشجویان ورودی 1398 دانشکده‌های دامپزشکی و زیست فناوری، دانشجویان ورودی 1399 دانشکده گیاهان دارویی و همچنین دانشجویان ورودی 1399 رشته کاردانی دامپزشکی حضوری شدن کلاسها در دستور کار قرار دارد. پس از آماده شدن شرایط حضور این دانشجویان دانشگاه، زمان شروع کلاسهای حضوری متعاقبا اطلاع رسانی میگردد. بدیهی است تا زمان آغاز کلاس‌های حضوری برای این دانشجویان، روند برگزاری کلاس‌های مجازی برای کلیه دروس تئوری و آزمایشگاهی ادامه خواهد داشت.

ج- داشتن کارت الکترونیکی واکسن کرونا برای ورود به دانشگاه برای همه دانشجویان الزامی است.

د- امتحانات پایان نیمسال جاری دانشجویانی که کلاس‌های آنها به صورت حضوری برگزار می‌شود به صورت حضوری خواهد بود.

بدیهی است در صورتی که بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا تغییراتی در تصمیم های اتخاذ شده ایجاد شود، مراتب از طریق معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.