آئین تکریم و معارفه مسئول بسیج کارمندی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه شهید حججی (بسیج کارکنان دانشگاه) در ساعت 11صبح روز دوشنبه نهم اسفند ‌ماه 1400 در محل سالن جلسات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که به میزبانی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و با حضور آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه برگزار شد، جناب سرهنگ پاسدار اسماعیلی راد فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات شهرستان آمل و نیز رئیس دفتر ریاست، معاون توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه، به همراه مدیریت حراست و مدیریت مالی، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه، فرمانده اسبق بسیج کارکنان جناب آقای حسنی و جمعی دیگر از دانشگاهیان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی حضور داشتند.

در آغاز، آیاتی از کلام الله مجید با نوای قاری جناب آقای ذوالفقاری تلاوت گردید و سپس فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهرستان آمل، ضمن تبریک میلاد مبعث رسوا اکرم(ص)، ضمن قدردانی از حمایت‌های همیشگی سرپرست دانشگاه از بسیج و همکاری ارزشمند در معرفی شایسته فرماندهان و نیز تقدیر از تلاش‌های مجاهدانه آقای سید قاسم حسنی فرماندة سابق، انتخاب بجا و شایسته آقای احمد افرازه را به‌ عنوان فردی فرهیخته و جهادی به‌عنوان فرمانده جدید، تبریک گفته و برای ایشان در این سِمَت، آرزوی توفیق نمودند.

ایشان ضمن درخواست مؤکد از مجموعه مدیریتی دانشگاه برای تداوم همکاری‌های مُجدّانه و ثمربخش با بسیج کارکنان، از تمامی بسیجیان دانشگاه نیز خواستند تا با حضور در کنار فرمانده جدید، در پیشبرد اهداف و مسئولیت‌های تعیین ‌شده در راستای ارزش‌های دینی و انقلابی اهتمام داشته باشند.
جناب سرهنگ اسماعیلی راد  ضرورت وجود بسیج کارکنان در تمامی سازمان‌ها و واحدهای اداری را از اهم واجبات برشمرده و تحقق اهداف انقلاب را در دانشگاه، در سایة فعالیت تشکل‌های بسیجی کارکنان، اساتید و دانشجویان، عملی دانستند. سرهنگ کهن‌سال، وجود پایگاه بسیج کارمندی را از سه جهتِ کسب «آمادگی‌های رزمی و دفاعی»، «اعتلای عقیدتی» در قالب فعالیت‌هایی مانند گروه‌های صالحین و «ارتقای شأن خدمتگزاری» لازم و ضروری برشمردند و بسیجیان را در این زمینه، الگو و نمونه توصیف نمودند.

در ادامه، آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه، ضمن خیرمقدم به میهمانان، به رایحه دل‌انگیز ایثار و شهادت و آزادگی در فضای عمومی و کاری و اداری دانشگاه، اشاره نموده و از فعالیت‌های شبانه‌روزی و بی‌شائبه بسیجیان در همه سطوح، به‌ویژه در شرایط خاص- که بسی فراتر از وظایف محوله ایشان نیز می‌باشد- عمیقاً قدردانی نمودند. ایشان ضمن تشکر از تلاش ارزندة آقای حسنی، فعالیت‌های چشمگیر پایگاه «شهید حججی» را مطابق با نام بزرگ این شهید گرانقدر دانستند و بر اهمیت همکاری معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این پیشبُرد کارها تأکید نمودند. آقای دکتر حاجی زاده مقدم، آقای احمد افرازه را از جمله فرزندان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نام بردند که مزیّن به علم و زهد و تقوا و دقت در عمل بوده و ابراز امیدواری نمودند تا ایشان در دوره مسئولیت فرماندهی بسیج کارکنان، در کنار تیم قوی و همکاران ارجمند بسیجی، بتوانند چتر بسیج را گسترانده و جذب حداکثری را با عملکرد درخشان تحقق ببخشند.

در پایان این مراسم، از فرمانده سابق پایگاه شهید حججی آقای سید قاسم حسنی، با اهداء لوح سپاس از طرف حوزه بسیج کارکنان تجلیل به عمل آمد. همچنین، حکم مسئولیت فرمانده جدید پایگاه، آقای احمد افرزه پس از قرائت متن حکم، با حضور مسئولان دانشگاه توسط سرهنگ پاسدار اسماعیلی راد به ایشان تقدیم گردید.