01 بهمن 1401
افتخاری دیگر برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

افتخاری دیگر برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل:
کسب رتبه پنجم بین دانشگاه های جامع زیر 20 سال در تولید مقالات علمی بین المللی بر مبنای چند شاخص کمی و کیفی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این گزارش دانشگاه های کشور در دسته های دانشگاه های جامع، دانشگاه صنعتی، دانشگاه های علوم کشاورزی، زیر نظام و هنر به صورت تفصیلی و نیز در هر دسته بر اساس قدمت تاسیس آن ها در بخش های زیر 20 سال، بین 20 تا 40 سال و بالای 40 سال قدمت، با هم مقایسه شده اند.

همچنین بر اساس گزارش بهره وری دانشگاه های کشور در تولید مقالات علمی بین المللی که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در دی ماه 1401 منتشر گردید، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در بین 28 دانشگاه جامع با قدمت زیر 20 سال رتبه پنجم را کسب نموده است.

علاوه بر آن دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در شاخص های سرانه مقالات اعضای هیات علمی و نسبت مجموع مقالات در ضریب تاثیر نشریه به تعداد اعضای هیات علمی، رتبه اول و همچنین در شاخص سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی، رتبه سوم را اخذ نموده است.

این موفقیت ارزشمند را به اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه تبریک عرض می نماییم.