بازدید نماینده منتخب مردم شهرستان آمل و لاریجان  در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

بازدید نماینده منتخب مردم شهرستان آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

28 اردیبهشت 1399

نماینده مردم منتخب شهرستان آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضا حاجی پور نماینده مجلس شورای اسلامی به طور سرزده از دانشگاه تخصصی فناوری های نوین این شهرستان بازدید کرد و نشستی با اعضای هیأت علمی وکارکنان  این دانشگاه داشت. رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر دومیری گنجی ضمن بیان گزارشی از فعالیت های انجام شده و آتی دانشگاه  گفت: راه اندازی رشته های تحصیلی و جذب دانشجویان در گروه های مختلف آموزشی مهمترین نیاز دانشگاه برای توسعه می باشد که برای رسیدن به این هدف بایستی تمامی مسئولین شهرستان همکاری نمایند.دکتر داوود دومیری گنجی نیز در جمع هیأت علمی و کارکنان گفت: باید در شهرستان کمیته ای فراهم شود تا به امور دانشجویان به طور جدی رسیدگی کند وی افزود: در شهرستان آمل باید بستری فراهم شودتا ارتباط کاملی بین مردم و دانشجویان به وجود بیاید و این به جذب دانشجو در دانشگاه کمک شایانی می کند. دکتر دومیری گنجی  بیان داشت: عملکرد نامناسب هر دانشگاهی در شهرستان بردیگر دانشگاه ها تاثیر منفی دارد و برای برخورد با این مشکلات باید جلساتی در  دانشگاه ها برگزار شده و به مشکلات این حوزه رسیدگی نمود.

دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم درمجلس، با اشاره به شعار انتخاباتی اش مبنی بر استفاده از نظر نخبگان در کارگروه های علمی مشورتی تصریح کرد : دانشگاهیان برای حل مشکلات شهر باید پیش قدم باشند  و مشکلات و مسایل شهر با روش های علمی بررسی و حل شود.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل