08 آذر 1399

به نام خدا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

مراسم آئین آغاز سال تحصیلی 1399 دانشجویان دانشکده زیست فناوری، با حضور اعضای محترم هیأت علمی و 150 نفر از دانشجویان جدید الورود این دانشکده در ساعت 13روز پنجشنبه مورخه 99/09/06 بصورت مجازی و آنلاین برگزار شد. در آغاز این مراسم جناب آقای دکتر مصطفی گواهی رئیس دانشکده زیست فناوری ضمن خیر مقدم خدمت دانشجویان جدید الورود ، توضیحاتی در مورد گروه های آموزشی و فعالیت های دانشکده ارائه نمودند. سپس سرکار خانم دکتر رهایی، جناب آقای دکتر رنجبر و سرکار خانم دکتر رجایی توضیحاتی را در خصوص چارت درسی رشته های مختلف، نحوه انتخاب واحد و معرفی رشته ها ارائه کردند. همچنین در این مراسم ضمن تقدیر از قبول شدگان کارشناسی ارشد سال 99 این دانشکده، دو نفر از آنها به نام های خانم عطیه محمدی و خانم فاطمه بخشی پور به نمایندگی از قبول شدگان کارشناسی ارشد، توضیحاتی را درمورد عوامل مؤثر در موفقیت خودشان درکنکور کارشناسی ارشد سال 99 برای دانشجویان جدید الورود تبیین کردند. در انتهای مراسم، اعضای محترم هیأت علمی به سوالات دانشجویان در زمینه های مختلف تحصیلی پاسخ دادند.