برگزاری مراسم کاشت نهال

آیین بزرگداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، یکشنبه 15اسفند ماه با رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل های بهداشتی در دانشکده دامپزشکی و زمین آغوزبن دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم روز درختکاری به منظور ایجاد همبستگی و تقویت روحیه نشاط و بالندگی با حضور فرماندارمحترم، سرپرست دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در پردیس دانشکده دامپزشکی واقع در کلاصفا برگزار شد. در این مراسم دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه ضمن خیر مقدم و تبریک روز درخت کاری و هفته منابع طبیعی در خصوص اهمیت جنگل ها در زندگی و حیات در کره زمین صحبت هایی را بیان نمود. در ادامه مراسم، تعدادی نهال جهت نکوداشت هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری و ترویج فرهنگ دوستی با طبیعت کاشته شد و در پایان از فرماندار محترم و همراهان ایشان برای شرکت در این مراسم تقدیر به عمل آمد.