به مناسبت 22 اسفند برگزار گردید

به مناسبت بزرگداشت شهدا و تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام خمینی مراسمی در نماز خانه دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم آقای علیجان خرمانی رئیس امور شاهد و ایثارگر دانشگاه به تبین چگونگی تاسیس بنیاد شهید و اهداف تشکیل این بنیاد فرهنگی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: حرکت روبه‌جلوی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیشرفت‌ها و دستاوردهای آن در عرصه‌های مختلف مرهون خون‌های پاک و مطهر شهدای گران‌قدر، ایثارگران و خانواده‌های بزرگوار آنان است. وظیفه ما ادای احترام به مقام شهدا، زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا، پیروی و ادامه راه آنان و تکریم خانواده معظم شهیدان عزیزان است.

22 اسفند سالروز تاسیس نهاد مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز شهید، فرصت مغتنمی است تا یادی کنیم از کسانی که مرزهای مادیات را در نوردیده و پا بر روی علایق خود گذاشته و در امتداد مکتب سرخ حسینی و در مسیر پرافتخار  نهضت پرفروغ حضرت امام خمینی کبیر قدس سره به فرموده مقام عظمای ولایت شرافت، عزت ، انسانیت و ایثار را به عصر پر تلاطم بشری هدیه کردند.
تحقق شعار استقلال ، آزادی و عظمت  نظام اسلامی ثمره خون پاک شهدا ست  نامگذاری روز شهدا در روزهای پایانی سال و در میان غوغای خانه تکانی هاو شکوفا  شدن زمین فرصتی است برای زدودن غبار غفلت از دل تا روزهای پایانی سال و شروع سال جدید را با یاد و نام شهدا پیوند بزنیم.