دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمره یک درصد برتر جهان قرار گرفت

16 آذر 1400

دکتر اکبر حاجی زادده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمره یک درصد برتر جهان قرار گرفت

بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام: نام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفت به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمره پژوهشگران پر استناد 1 درصد برتر ایرانی قرار گرفتند. بر اساس این گزارش، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در آخرین بررسی انجام‌گرفته بر اساس داده‌های مستخرج از دو پایگاه علمی ESI و WOS، اسامی پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر ایرانی را اعلام کرد. طبق اعلام این پایگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم با تعداد کل 650 استناد در حوزه موضوعی علوم کشاورزی موفق به کسب این عنوان ارزشمند شدند.
درخشش نام تان در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا، نشان از کیفیت بالای فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی و تلاش و عزم جدی شما در رسیدن به قله های رفیع علم و کمال دارد. بدون شک این رویداد عظیم و دستاوردهای این موفقیت غرورآفرین سبب ایجاد انگیزه و فضای شورآفرین علمی در بین مسئولین، اساتید و دانشجویان این دانشگاه خواهد شد. توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش موهبتی است از سوی خداوند علیم، که بی شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش از این موهبت بهره مند خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، کسب این موفقیت غرورآفرین را به شما رهجوی مسیر علم وتعلم تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال استمرار موفقیت وتداوم دانش اندوزی را برایتان خواستارم و امیدوارم همواره سبب اعتلای نام این شهر و دانشگاه باشید و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) برای میهن اسلامی و عزیزمان ایران افتخار آفرینی نمائید.