به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در یک دیدار صمیمانه و با هدف تعامل سازنده و همافزایی ظرفیتهای شهرستانی، آقایان دکتر ملکی، سرپرست دانشگاه به همراه دکتر اسفندیار، سرپرست دفتر ریاست و روابط عمومی و بینالملل، و دکتر نظری، سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، با جناب آقای سوادکوهی، فرماندار ویژه شهرستان آمل، در محل فرمانداری دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این دیدار، دکتر ملکی ضمن تبریک انتصاب آقای سوادکوهی به عنوان معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل و تبریک سال جدید و عید سعید فطر گزارش مختصری از موقعیت فعلی و چشم انداز آینده این دانشگاه ارائه نموده و سپس بر اهمیت و ضرورت تعامل و همکاری تنگاتنگ میان دانشگاه به عنوان کانون علمی و پژوهشی منطقه و فرمانداری به عنوان نهاد اجرایی شهرستان تاکید کرد. ایشان با اشاره به نقش محوری دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص و ارائه راهکارهای علمی برای حل مسائل جامعه، آمادگی دانشگاه را برای هرگونه همکاری در این زمینههای اعلام داشت.
دکتر ملکی با ابراز اینکه دانشگاه برای تاسیس "بنیاد حامیان دانشگاه" بسیار جدی است، افزود؛ نقش کمکهای خیرین و نیکوکاران در پیشبرد اهداف آموزش عالی و توسعه زیرساختهای دانشگاهی ارزشمند می باشد و به همین دلیل خواستار حمایت همه جانبه فرمانداری محترم و سایر دستگاه ها در این زمینه شد. ایشان همچنین با تاکید بر اینکه دانشکده دامپزشکی این دانشگاه تنها دانشکده دولتی شمال کشور در رشته های دامپزشکی می باشد خواستار همراهی فرماندار محترم و استاندار محترم در اخذ رشته دامپزشکی حرفه ای در مقطع عالی تحصیلی شده است.
جناب آقای سوادکوهی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل نیز متقابلاً ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و تبریک انتصاب دکتر ملکی به عنوان سرپرست دانشگاه، از رویکرد تعاملی و دغدغه ایشان برای توسعه شهرستان استقبال نمودند. ایشان با اشاره به ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، بر آمادگی کامل فرمانداری برای همکاری با این نهاد علمی در راستای حل مشکلات و پیشبرد امور شهرستان تاکید داشته و اعلام داشتند که برای اخذ رشته دامپزشکی تخصصی و حرفه ای با هماهنگی و حمایت استاندار محترم به جهت پایلوت قراردادن این دانشگاه در استانهای شمالی از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود.
فرماندار محترم آمل، بکارگیری نخبگان و استعدادهای دانشگاهی در پروژههای توسعهای شهرستان را یک اولویت دانست و پیشنهاد تعریف پروژههای مشترک با دانشگاه را به منظور بهرهمندی از توان علمی دانشگاهیان در حل چالشهای موجود شهرستان مطرح نمودند که با استقبال این دانشگاه مواجه شد.
در پایان این نشست، طرفین بر اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای دانشگاه در ارائه راهکارهای نوآورانه برای مسائل مختلف شهرستان و همچنین نقش فرمانداری در تسهیل ارتباط دانشگاه با نهادهای اجرایی تاکید کردند. تبادل نظر در خصوص زمینههای همکاری مشترک در حوزههای مختلف از جمله توسعه فناوری، کارآفرینی، مسائل اجتماعی و فرهنگی شهرستان از دیگر محورهای مهم این گفتگو بود.
این نشست که در فضایی آکنده از احترام و صمیمیت متقابل و بیان دغدغه ها و برنامه های طرفین برگزار شد، نویدبخش فصل جدیدی از همکاریهای مشترک میان دانشگاه و فرمانداری و سایر دستگاه های اجرایی شهرستان و استان در راستای توسعه و پیشرفت این دانشگاه و شهرستان آمل خواهد بود.
روابط عمومی دانشگاه