دیدار معاون و مدیر محترم دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با رئیس و معاون صندوق رفاه دانشجویان

04 دی 1400

دیدار معاون و مدیر دانشجویی دانشگاه با رئیس و معاون صندوق رفاه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت و مدیر محترم دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل دیداری با ریاست ( جناب آقای دکتر گنجی) و معاون امور دانشجویان ( جناب آقای دکتر حاج جباری) صندوق رفاه دانشجویان داشتند. در این دیدار در خصوص موضوعاتی از قبیل: پرداخت مابقی اعتبار طرح 50 درصد ارتقای سطح کیفی سلف و احداث خوابگاه‌های دانشجویی با مسئولان صندوق رفاه کشور گفتگو صورت گرفت. مسئولان صندوق رفاه نیز ضمن استماع مشکلات و دغدغه‌های دانشجویی دانشگاه، قول مساعد دادند تا اقدامات لازم در خصوص موضوعات مطرح‌ شده انجام گیرد.