رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدرگرامی آقای علیجان خرمانی  و پدر خانم آقایان صفری و بهداد را تسلیت گفت.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدرگرامی آقای علیجان خرمانی و پدر خانم آقایان صفری و بهداد را تسلیت گفت.

16 فروردین 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داود دومیری گنجی، رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی درگذشت پدر آقای علیجان خرمانی، و همچنین پدر خانم آقایان صفری و بهداد را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای دکتر علیجان خرمانی
برادر بزرگوار و همکار محترم

خبر تاسف بار درگذشت پدر گرامیتان موجب اندوه فراوان شد. با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن مرحوم را به جنابعالی تسلیت عرض کرده، از پیشگاه ایزدمنان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز خانواده های خرمانی، صفری و بهداد صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

داود دومیری گنجی

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل