رئیس گروه آموزش های آزاد و مجازی و سرپرست مدیریت دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، طی احکامی جداگانه ای از سوی دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه، دکتر امیر خاکی عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی  و جناب آقای علی صفری به ترتیب به عنوان رئیس گروه آموزش های آزاد و مجازی و سرپرست مدیریت دانشجویی این دانشگاه منصوب شدند.

همچنین دکتر اکبر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه از زحمات آقای دکتر امیر خاکی،مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در دوران تصدی ایشان تشکر و قدر دانی نمودند.