ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت حضرت حجت بن الحسن العسکری (ع) را تبریک گفت

ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل خجسته زادروز دوازدهمین منجی عالم بشریت حضرت قائم (ع) را در پیامی به همه منتظران آن حضرت علی الخصوص جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیام صادره ریاست دانشگاه به شرح زیر می باشد:

نیمه شعبان خجسته زادروز دوازدهمین ستاره پنهان آل محمد (ص) و نجات دهنده عالم بشریت است. آن امام همامی که برقرارکننده عدل و داد در جهان بشری خواهد بود و تمامی مظلومان و ستمدیدگان و مسلمانان و دینداران جهان در انتظار ظهورش هستند و برای آمدنش دعا می کنند.

آن لحظه زیبا از شب نیمه شعبان، آسمان سامرا از ظهور معجزه دیگری به خود می‌بالید و شکفتن آخرین غنچه زیبای بوستان فاطمی در دامن نرگس زیباترین صدف گوهر آفرینش و یوسف سپید سیمای مشکین چشم دلربا را به عرشیان و زمینیان مژده می‌داد، او آمد و با آمدنش امید به برپایی عدل در دل و جان شیفتگان عدالت، حیاتی دوباره یافت.

اینجانب فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت، عدل گستر گیتی، امام المبین، حجت الله علی العالمین حضرت حجت بن الحسن العسکری (ع) را به جامعه دانشگاهی و همه منتظران آن حضرت به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض کرده و از خداوند متعال تعجیل در فرج مبارک آن حضرت را مسئلت دارم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه