سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی درگذشت مادر سرکار خانم سلحشور را تسلیت گفت.

20 بهمن 1400

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی درگذشت مادر سرکار خانم سلحشور، را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام تسلیت دکتر اکبر حاجی زاده مقدم به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون"

همکار ارجمند سرکار خانم سلحشور

جایگاه مادر آنچنان مقدس است که خداوند متعال بهشت با آن همه عظمت را زیرپایش قرار داده است.
غم فقدان مادر، این مهربان‎ترین مخلوق خالق یکتا، دردی جانگداز است که نه در وصف و نه در کلام می‌گنجد.
بدینوسیله ضایعه تاسف‌بار درگذشت مادر ارجمندتان را خدمت جنابعالی تسلیت عرض می‌کنم. خداوند متعال روح این عزیز سفر کرده را با انبیا و اولیای خود محشور فرماید.
ان شاءالله ایزد یکتا به بازماندگان بردباری و شکیبایی عنایت فرماید و آن مرحومه را غریق رحمت و مغفرت خویش ساخته، در بهشت برین مأوایش دهد.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم