فراخوان پذیرش استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400

28 فروردین 1400
فراخوان پذیرش استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400

دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به استناد آیین‌نامه‌ "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد" مصوب 01/ 10/ 1398 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستورالعمل اجرایی مصوب شورای استعداد درخشان دانشگاه، از بین دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه‌های مشمول فراخوان، برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشجو می‌پذیرد.

رشته-گرایش کارشناسی ارشد

1- زیست فناوری میکروبی

2- بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی(دامپزشکی)

3- مهندسی سیستم های انرژی( مهندسی شیمی- مهندسی مکانیک- مهندسی برق)

4- مهندسی برق شبکه های مخابراتی

حداقل شرایط لازم برای ارائه درخواست:

1- دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی مهر 1396 دانشگاه های مشمول فراخوان که پس از شش نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم کل واحدهای درسی خود به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی بوده باشند.
تبصره 1: طبق مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دلیل شیوع کرونا برای دانشجویان کارشناسی ورودی سال 1396که در نیمسال دوم  99-98در حال گذراندن نیمسال ششم بوده و در کارنامه حذف واحد داشته اند، با تایید دانشگاه مبدا شرط حداقل واحد گذرانده به میزانی که حذف واحد داشته اند و حداکثر تا  4 واحد قابل کاهش می باشد.

تبصره 2: متقاضیان ورودی بهمن 1395 به شرط دانش آموختگی در 8 نیمسال می توانند درخواست خود را ارائه نمایند.

تبصره 3: چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته ای در دوره کارشناسی ارشد با پانزده درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، صرفاً تقاضای دانشجویان ده درصد برتر بعدی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل 25) درصد برتر( با اولویت رتبه در آن رشته و در صورت دارا بودن سایر شرایط، بررسی می شود.

2- متقاضی باید حداکثر تا 31 / 06 / 1400 و طی هشت نیمسال دانش آموخته شود.

تبصره1: درخواست پذیرش متقاضیانی که در طول 6 نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته، دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل 8 نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جزء پانزده درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است. ضروری است داوطلبان مشمول این تبصره در فراخوان ثبت نام کنند.

ب- مدارک مورد نیاز

1-فرم ثبت نام

2- تکمیل فرم گواهی دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی (فرم مخصوص دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و فرم مخصوص دانشجویان سایر دانشگاه ها)

3- تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

4- واریز مبلغ هشتصد هزار ریال ( 800000 ریال) بابت حق ثبت نام حساب شمارة 0109668404008 به نام درآمد اختصاصی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نزد بانک ملی، شعبة مرکزی آمل (قابل پرداخت در کلیة شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور) و ارسال فیش واریزی.

5- یک نسخه ریزنمرات تأیید شدة دوره کارشناسی پیوسته.

6- نحوه پذیرش داوطلبان در دوره های کارشناسی ارشد بر اساس امتیاز کسب شده داوطلب از  معدل کل بعلاوه معدل دروس اختصاصی دوره کارشناسی می باشد.

7- چنانچه داوطلبان محترم مقاله علمی در نشریات علمی پژوهشی معتبر (حداکثر دو مورد) ارائه نموده باشند و یا موفق به کسب رتبه در المپیاد علمی - دانشجویی شده باشند، امتیاز آن در نظر گرفته خواهد شد.

8- هر داوطلب مجاز به انتخاب یک کد رشته گرایش بوده و پذیرش داوطلب بر اساس بالاترین امتیاز کسب شده از بین داوطلبان آن رشته گرایش در سقف تعداد پذیرش آن رشته انجام خواهد شد.

9- رشته کارشناسی داوطلب بایستی مطابق با رشته کارشناسی قابل قبول در هر رشته گرایش باشد.

10- یک قطعه عکس 4×3 با ذکر مشخصات متقاضی در پشت آن‌ها.

11- اگر دارای مقالات ارائه شده در نشریات علمی - پژوهشی هستید، اطلاعات آن را ارسال نماید

12- اگر در المپیاد علمی - دانشجویی شرکت نموده و موفق به کسب رتبه شده اید، ابتدا ( تأیید کسب رتبه در المپیاد) را دریافت نموده و پس از تکمیل فرم مربوطه و تأیید از سوی دانشگاه محل تحصیل خود، آن را ارسال نمایید.

ج- زمان و نحوه ارسال مدارک

داوطلبان واجد شرایط می‏ بایست باید مدارک مورد نیاز را حداکثر تا پایان وقت اداری 01/ 04/ 1400  با پست پیشتاز به نشانی مازندران – آمل – میدان قائم- خیابان طالقانی – اباذر 35- سازمان مرکزی دانشگاه – مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه کد پستی: 64616-46156  ارسال نمایند و رسید پستی را نزد خود نگاه دارند. درج عبارت «مربوط به پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد» و «نام رشته گرایش مورد تقاضا» بر روی پاکت الزامی است. نمایند.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه