پیام تبریک دکتر داود دومیری گنجی به مناسبت فرا رسیدن مبعث رسول اکرم(ص)

پیام تبریک دکتر داود دومیری گنجی به مناسبت فرا رسیدن مبعث رسول اکرم(ص)

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی، مبعث حضرت رسول و آغاز رسالت الهی پیامبر اکرم (ص) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر داود دومیری گنجی به این شرح است:

بعثت، تلالو

27 رجب المرجب، سالروز برانگیخته شدن محبوبترین خلقت خدا، اشرف مخلوقات، تبسم سبز ایمان، رحمت للعالمین، پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص)، یکی از روزهای بزرگ آفریدگار بی همتاست.

روزی که پروردگار یکتا نعمت بعثت را بر آخرین فرستاده خویش، فخر کائنات و گنجینه اسرار الهی ارزانی داشت و آن را وسیله‌ای برای هدایت انسان از ظلمات و تاریکی به سوی نور و روشنایی قرار داد.
مرحمت خداوند بر بشریت و انقلابی برای زدودن جهل بود که با ندای جبرئیل، بر پیامبر
خاتم(ص) با کلام متبرک « اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ » تجلی یافت و
مسیر روشنی پیش روی جوامع انسانی گشوده شد که از گذر قرن ها، هنوز چراغ راهی روشن
فرا روی مومنان است.
پروردگار مهربان، در این روز زیباترین نشانه های خود برای بشر را به شایسته ترین بنده اش،
حضرت محمد(ص) نازل کرد که این اعجاز جاویدان، عیدی فرخنده شد برای مسلمانان تا به
برکت این روز، بار دیگر به کلام مقدس خداوندگار عالم، توسلی دوباره جویند.
با درود و صلوات بر آخرین فرستاده پرودگار، فرا رسیدن هنگامه مبارک مبعث ختمی مرتبت،
حضرت محمد مصطفی(ص) به تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم به برکت این روز، خداوند منان همه ما را در سایه سار مرحمت و لطف خود قرار دهد و در آینده ای نزدیک، بتوانیم شاهد تسری موهبت سلامت، در جای جای وطن عزیزمان ایران باشیم.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید و بزرگ مبعث، یادآور تجلی نور الهی بر وجود منور سید کائنات، حضرت محمد مصطفی(ص) را به ساحت مقدس امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و به ویژه مردم ولایتمدار شهرستان آمل، جامعه دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، تبریک عرض نموده، به یمن و برکت این روز شریف، عزت، سربلندی ، همدلی ، عظمت و پیروزی و سرافرازی روزافزون اسلام و مسلمین را از درگاه ایزد منان مسالت دارم.

دکتر داود دومیری گنجی