پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوی آمل به مناسبت روز بزرگداشت مقام معلم و شهادت استاد مطهری

11 اردیبهشت 1401

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهت ماه روز بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد را تبریک گفت.

متن پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به این شرح است:

امام صادق(ع) می فرمایند: «مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَکُوتِ السَّماواتِ عَظیما فَقیلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛ هر کس براى خدا دانش بیاموزد و به آن عمل کند و به دیگران آموزش دهد، در ملکوت آسمان ها به بزرگى یاد شود و گویند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل کرد و براى خدا آموزش داد.»

دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) و روز معلم، یادآور جایگاه والای معلمان و استادانی است که خالصانه و خاشعانه، دانش و معارف اندوخته و تجربه شده خود را ارزانی نسل جدید می کنند تا سهمی عمده در تحقق تمدن نوین اسلامی ایفا نموده و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را اعتلا بخشند.

نظام آموزشی ما در دو سال گذشته، به سبب شیوع بیماری منحوس کرونا، دوره دشوار و ویژه ای را تجربه نمود که استادان، مسئولیت اصلی برون رفت از این بحران را عهده دار بودند. ضمن تشکر از همراهی تمامی استادان گرانقدر که در این مدت، پرچم آموزش و تربیت را در بستر سامانه های الکترونیکی برافراشته نگه داشته و رسالت خویش را به نحو احسن تداوم بخشیدند، امیدواریم اکنون که با عنایات حضرت حق، تا حدودی سایه این بلیه از کشور ما کم شده و زمینه از سرگیری آموزش های حضوری فراهم شده است، با اتکاء به قدرت الهی و تلاش و سعی عالمانه و مجدانه، مانند گذشته در مسیر تعلیم و تربیت دانشجویان و آینده سازان میهن عزیزمان گام های بلند و موثری را بردارند.

ضمن تبریک و بزرگداشت مقام شامخ استاد، از تلاش های بی شائبه اساتید ارجمند حریم علمی عالم آل محمد (ص) قدردانی نموده و برای تمامی سروران ارجمند، سلامتی و دوام توفیق خدمت در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را خواهانم.

دکتر اکبر حجی زاده مقدم