پیام تبریک سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت ولادت با سعادت حضرت علی (ع)

26 بهمن 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به بهانه میلاد مولود بزرگ کعبه و به مناسبت این روز خجسته که به نام "پدر" و" روز مرد" نام گذاری شده است، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم این عید فرخنده را به همه همکاران ارجمند دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک می‌گویم.

متن پیام بدین شرح می باشد:

سیزدهمین روز از ماه رجب مصادف با ولادت با سعادت مولی‌الموحدین حضرت امیرالمؤمنین علی" علیه السلام" می‌باشد. به بهانه میلاد مولود بزرگ کعبه و به مناسبت این روز خجسته که به نام "پدر" و" روز مرد" نام گذاری شده است، این عید فرخنده را به همه همکاران ارجمند دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک می‌گویم.

امید است با استعانت از خداوند منان و با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی حضرت علی (ع) در ظلّ توجهات حضرت ولی عصر (عج) در تمامی مراحل و ابعاد زندگی موفق و پیروز باشید.