پیام تسلیت سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین امل به مناسبت درگذشت حضرت آیت الله صافی گلپایگانی

12 بهمن 1400

دکتر اکبر حاجی زده مقدم ارتحال  حضرت آیت الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام بدین شرح است:

قال الله تعالی: « الذین تتوفاهم الملائکة طیبین یقولون سلام علیکم ادخلوا الجنة»
صدق الله العلی العظیم

ارتحال عالم پارسا، شیخ الفقهاء و المجتهدین، مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی که عمر شریف خود را در راه ترویج معارف دینی و حمایت از مبانی دین مبین اسلام و تبیین احکام شرعی و نصیحت و دلسوزی نسبت به مسئولین نظام سپری نمودند موجب تأثر گردید.

تربیت شاگردان فاضل و تألیف کتب مفید در حمایت از ولایت و مهدویت و اجتهاد فقهی و نصایح دلسوزانه و هدایت مسلمین و عضویت در شورای نگهبان و مجلس خبرگان رهبری ذخیره ای برای ایشان در روز قیامت خواهد بود.

اینجانب این ضایعه مولمه را در درجه اول به ساحت مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف همچنین مقام معظم رهبری و تمام شیعیان ومقلدین و ارادتمندان ایشان بالاخص بیت مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی تسلیت گفته، علو درجات را برای ایشان و اجر وافر برای بازماندگان خواستارم.