پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید

22 مهر 1398
پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید

همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و آغاز بهار تعلیم و دانش، پروفسور دومیری گنجی ریاست محترم  دانشگاه پیامی صادر کردند که متن آن بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

بار دیگر زمان تعلیم و تعلم فرا رسید و به همراه خود، شور و شوق آگاهی و علم آموزی را به همراه آورد که ماه مهر فصل حضور پویندگان علم و دانایی برای آموختن و فردایی بهتر است. همزمانی آغاز ماه مهر با هفته گرانقدر دفاع مقدس، تداعی کننده رشادت های ارزشمند این مکتب بزرگ و فرصت مناسبی می باشد تا خادمان ترویج فرهنگ، علم و دانایی، توفیق خدمتگزاری ارزنده و شایسته به رهپویان علم و معرفت را پیدا نمایند. اینجانب، فرارسیدن سال تحصیلی جدید و آغاز فصل علم آموزی را به کلیه جامعه دانشگاهی، اساتید، کارکنان و دانشجویان، صمیمانه تبریک گفته و از درگاه ایزدمنان، کسب درجات ارزنده علمی و اخلاقی را همراه با موفقیت، پیروزی و کامیابی در کلیه مراحل زندگی خواستارم.

دکتردومیری گنجی
رییس دانشگاه