14 خرداد 1402
پیام رییس دانشگاه به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) و گرامیداشت 15 خرداد

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی ضمن گرامی داشت قیام 15 خرداد، سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره)  را به عموم مسلمین و رهروان ایشان تسلیت گفت.

متن پیام رییس دانشگاه به شرح زیر است؛

بسمه تعالی

چهاردهم خرداد سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) یادآور حماسه های جاودان ملت غیور ایران اسلامی در عشق به آن رهبر فرزانه و روز ماتم ملت در سوگ جانگداز فراق محبوب خود و وداع با مقتدای خویش است.

بزرگ مردی که با سلوک علمـی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید؛ جفاها دید اما با ثبات قدم، روشنگری و تبیین راه درست از نادرست، گام در راه امام آزادگان ابا عبدالله الحسین (ع) گذاشت تا رهروانش نه با اکراه که با اختیار،مسیر درست را برگزینند.

امام‌ خمینی‌، یک‌ حقیقت‌ همیشه‌ زنده‌ است‌ و نام‌ او پرچم‌ این‌ انقلاب‌ و راه‌ او راه‌ این‌ انقلاب‌ و اهداف‌ او اهداف‌ این‌ انقلاب‌ است‌. امت‌ امام‌ و شاگردان‌ او که‌ از سرچشمه‌ فیاض‌ آن‌ موجود ملکوتی‌ سیراب‌ شده‌ و عزت‌ و کرامت‌ اسلامی‌ و انسانی‌ خود را در آن‌ جسته‌اند، اکنون‌ شاهد آنند که‌ ملت‌های‌ دیگر، نسخه‌ تعالیم‌ انقلابی‌ آن‌ قائد عظیم‌ را مایه‌ی‌ نجات‌ خود دانسته‌ و آزادی‌ و عزت‌ خویش‌ را در آن‌ یافته‌اند.

پانزدهم خرداد 1342 نقطه عطف تاریخ مقاومت و انقلاب مردم مسلمان ایران اسلامی است. نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار است که با نام، اندیشه و راه امام خمینی (ره) پیوندی نا گسستنی دارد و یادآور رشادت و از خود گذشتگی، ایثار و جانفشانی مردمی است که از قدرت‌های پوشالی نهراسیدند و پیروزی و طلوع خورشید انقلاب را در اندیشه‌های زلال خود به نظاره نشستند.

اینجانب رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) و شهدای قیام خونین 15 خرداد به جامعه دانشگاهی و مردم عزیز ایران اسلامی تسلیت عرض نموده؛ امید است با تأسی به راه امام و شهدای گران‌قدر و با پاسداری از آرمان های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی، تحت فرامین مقام معظم رهبری در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرافرازی و سربلندی ایران عزیز اسلامی، بیش از پیش تلاش نماییم.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل