پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفتند که متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

لَبَّیکَ الّلهُمَّ لَبَّیکَ، لَبَّیکَ لاشَریکَ لَکَ لَبَّیکَ، إنَّ الْحَمْدَ وَ النِّعْمَةَ لَکَ وَالْمُلکَ، لاشَریکَ لَکَ لَبَّیکَ

دهم ذی‌الحجه عید سعید قربان، زیباترین تجلی عبودیت و بندگی و فصل قرب الهی است. عید سعید قربان تجلی با شکوه ترین مرتبه خضوع و بندگی در برابر مخلوق و با عظمت ترین مرتبه تبری جستن از هواهای نفسانی و تأسی به دریای لایزال ملکوت اعلی است. روزی که ایزدمنان، خلیل خویش را به آزمونی سخت دعوت می کند تا روحش را از پرتو عشق الهی منور سازد.

اینجانب فرصت را مغتنم شمرده، فرا رسیدن باشکوه ترین جلوه بندگی و ایثار را خدمت جامعه دانشگاهی به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل تبریک و تهنیت عرض می کنم و از پیشگاه با عظمت پروردگار بی‌ همتا سعادت، سلامتی و رستگاری را برای همگان و اقتدار و سربلندی روزافزون را برای ملت شریف ایران و جهان اسلام در سایه وحدت و برادری مسئلت دارم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل