چگونگی حضور کارمندان از روز شنبه 18 اردیبهشت 1400 تا اطلاع ثانوی

چگونگی حضور کارمندان از روز شنبه 18 اردیبهشت 1400 تا اطلاع ثانوی

چگونگی حضور کارمندان محترم دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از روز شنبه 25 اردیبهشت 1400 تا اطلاع ثانوی

همکاران گرامی

با سلام و احترام

در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، با توجه به این که شهرستان آمل در وضعیت نارنجی ارزیابی شده است، چگونگی حضور کارمندان محترم دانشگاه از روز شنبه  25 اردیبهشت 1400 تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل جهت اقدام اعلام می گردد:

1-  با توجه به طرح فاصله گذاری اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا،  یک دوم کارمندان محترم باید در محل کار خود حضور داشته باشند و یک دوم باقیمانده به صورت شیفتی و دورکار، وظایف خود را انجام دهند. تشخیص حضور فیزیکی و یا انجام امور به صورت دورکاری با مدیران محترم واحدها می‌باشد، ضمنا همکاران مورد تایید برای دورکاری موظفند درخواست خود را به مدیر مربوطه اعلام نمایند.
2-  حضور مدیران در محل کار الزامی بوده و مشمول دورکاری نمی‌شوند.
3-  همکاران دورکار موظف هستند به‌صورت برخط بوده و هم‌چون کارمندانی که در محل کار حضور دارند، پاسخگوی تماس‌های تلفنی باشند.
4-  ساعت کاری روزانه هم‌چون گذشته از 7/30 تا 14/30 خواهد بود.
5-  بدیهی است در صورت هرگونه تغییری در وضعیت هشدار در شهر آمل یا ابلاغ بخشنامه‌ها و شیوه‌نامه‌های جدید از ستاد ملی یا استانی کرونا، شرایط متعاقبا اعلام می‌گردد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه